Bejelentés


Joghallgatók jegyzettára 2.0


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Köszöntő

Köszöntünk minden érdeklődőt az oldalon, mely segítségnyújtási céllal jött létre. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy az oldalon található jegyzetek a vizsgára való felkészülés megkönnyítesét célozzák, azok az egyetemi elöadások látogatását és a tankönyveket NEM pótolják. A jegyzetek hibákat és elírásokat tartalmazhatnak, vannak amik már nem hatályos törvényeketet tartalmaznak, csak megfelelő ellenőrzés után használd!

A jegyzetek az elöadások és a tankönyvek anyagát - átdolgozva - tartalmazhatják, ez azonban nem elégséges a sikeres vizsga letételére, mindössze kiegészítés. Kérek mindenkit, hogy a fentiek tudatában töltsd le és használd a jegyzeteket.

 

Az Oldal - avagy Joghallgatók jegyzettára 2.0

Az oldal 2013. március 18-án jött létre a Joghallgatók jegyzettára (http://www.jegyzetek.com) megszűnése után. Célunk az, hogy az ott található értékes tudásanyag ne vesszen el, azt az utókor is használni tudja.

Az összes fájlt lementettük, azt rendszerezve összegyűjtve letölthetővé tesszük. A dropbox.com oldal felhő alapú szolgáltatását választottuk a fájlok tárhelyévé, ide a központi accountba Nektek is lehetőségetek lesz jegyzeteket feltölteni, megtartva a régi oldal interaktivitását.
[Első pár napban még kérlek küldjétek a friss jegyzeteiteket az e-mail címünkre - amint feltöltöttük a régi oldal összes tartalmát, akkor indítjuk be azt a funkciót, hogy dropbox szerkesztői meghívás után Ti is tudtok a központi felhasználóba fájlokat feltölteni, elkerülve ezzel a kontár/romboló célú feltöltéseket]

Kérjük szíves türelmeteket, az összes fájl feltöltése pár napot igénybevehet. Hamarosan elindítjuk Facebook oldalunkat is!

Célunk továbbá a Ti közreműködésetekkel a fájlok és ezzel együtt a jegyzetek aktuálissá, frissé tevése. Együtt, a Ti segítségetekkel szeretnénk kiválogatni, majd kitörölni azokat a jegyzeteket amik már hatályon kívül vannak és csak azokat megtartani, amiket használni is tudtok. Hiszen csak akkor hasznos a Jegyzettár a diákoknak, tehát Netek, ha fel is tudjátok használni a jegyzeteket. Kérünk segítsetek! Küldjétek friss jegyzeteiteket, törlési javalataitokat e-mail címünkre!


Kapcsolat

E-mail: jogaszjegyzetek@gmail.com


Joghallgatók jegyzettára 2.0 (folyamatos feltöltés alatt)

Dropbox: https://www.dropbox.com/sh/2gkob31blnkmimt/lQxQ52VzMK
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!